via Pokeren bij Pokerstars

Geld Verdienen met pokeren bij PokerStars

Er zijn ondertussen vele aanbieders op de markt wat betreft de online poker spellen. PokerStars is een van de grootste op het gebied qua online pokeren. Er worden dagelijks zeer grote toernooien gehouden waarbij je al voor 0,55$ (bij een van de toernooien) een prijs kan binnenslepen terwaarde van $1000 of zelfs hoger. Er zijn veel manieren hoe je op pokerstars geld kan verdienen. Er worden NL Hold’ems gespeeld maar uiteraard ook alle mogelijke spellen die erbestaan waaronder omaha (hi/lo etc.) en nog vele andere games zoals cashgame’s enzovoort.


Verder kan je ook met Sit en Go’s veel geld verdienen en zelf toernooien kiezen waarbij je bijvoorbeeld maar met 9 man speelt en waarvan de eerste 2 betaald krijgen. Zelf speel ik zo ook nu en dan toernooien online op pokerstars en heb al enkele malen een redelijke pot gewonnen met kleine buy-ins.

Op de website ProPokerLabs.com kan je gegevens van pokerspelers opvragen en via die website kan je dus meestal wel wat handige informatie naar binnen halen. Bekijk mijn winsten op PokerStars: http://pokerprolabs.com/fold2ace/PokerStars (Het is dus mogelijk je moet er alleen het geduld voor hebben).

Meld je aan bij de grootste pokersite ter wereld en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen!

Pokeren met echt geld via je mobiele telefoon

Verder is PokerStars.eu ook de enigste aanbieder op het gebied van mobiele telefoon applicaties in combinatie met online poker. Op de appstore voor de Iphone en Android zijn applicaties te vinden waarmee je gewoon de officiele toernooien kan spelen. Het geld moet wel via de computer op je PokerStars account gestort worden. De uitgebrachte software geeft de gebruiker bijna overal toegang tot behalve de dingen die beveiligd zijn.

Ik verwacht in de toekomst nog wel dat PokerStars hun software gaat updaten waardoor het ook mogelijk is om via je mobiele telefoon geld op het account te zetten.

P.s. via de poker app op mijn mobiel ben ik wel eens 6e geworden terwijl ik gewoon de hele dag buiten de deur was (Je oplader meenemen kan dus soms handig zijn).

About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

Geld op? Wat nu?!?

Voor de meeste mensen is mijn website al een beetje bekend, hier kan je veel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *