Geld verdienen op internet met bloggen

Geld verdienen op internet met bloggen
Bloggen is ook een manier om geld te verdienen op internet. Bij het bloggen kan je het gaan hebben over je leven of een bepaald onderwerp waar je veel verstand van hebt, je moet er in ieder geval veel verstand van willen opdoen en onderzoek voor willen gaan doen.

Specialiseer uw blog dus in een bepaald onderwerp, schrijf duidelijke teksten en kopieer geen teksten van internet aangezien dat de zoekmachine optimalisatie niet goed zal doen. Ik zal binnenkort op andere pagina’s gaan bijhouden hoe uw goed in google kunt scoren en daarmee velen bezoekers kunt aantrekken naar uw website.


Inkomsten bij het bloggen
Bij een succesvol blog over een bepaald onderwerp zullen er gemiddeld een paar honderd of in sommige gevallen een paar duizend bezoekers per dag op de website terecht komen. Deze bezoekers zijn geld waard en kunnen via verschillende manieren aan inkomsten voorzien. Enkele van deze manieren zijn bijvoorbeeld Google AdSense dit is een veelgebruikt middel om het geld te laten verdienen door de clicks van de bezoekers. Sommige partijen betalen enkele euro’s per click maar het gemiddelde bedrag wat mensen betalen per click ligt rond de 0,20 euro cent. Naast google adsense zijn er nog veel meer van dit soort services die de bezoekers de mogelijkheid bieden geld te verdienen voor jou via de clicks op de ads van derden.

Ook kunt u de producten van derden gaan verkopen op uw blog en daar een deel van de inkomsten voor vangen. lees mijn andere blog posts voor meer informatie!


About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

Binnenkort weer nieuwe artikels over het verdienen van geld

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst geschreven heb op mijn …

One comment

  1. Een niche waar je veel waar voor je geld krijgt is de financiƫle en verzekeringsmarkt. Dit levert je al snel 1-4 euro per klik op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *