Geld verdienen met online pokeren bij PKR


Pokeren bij PKR Poker Poker word door een groot gedeelte van Nederland gedaan. PKR is een client die de gebruiker de mogelijkheid geeft het spel zo echt mogelijk te spelen doormiddel van 3DPoker en het maken van een eigen avatar die bijna precies op jou lijkt of in sommige geval precies jou is!


Bij online pokeren op internet gaat het in veel van de gevallen om de tactiek die er achter de man aan de tafel zit. Ik heb in de afgelopen jaren veel op internet gepokered en eenmaal aangekomen bij PKR Poker begon ik redelijk geld te verdienen en speelde het vaak in mijn weekenden.

Ik heb onlangs op veel verschillende poker sites gespeeld waaronder partypoker, pokerstars en nog enkele andere en vind dat de beste online poker website toch nog steeds PKR is. Het spel geeft een hele andere sfeer dan de andere websites doen!

Je zou het eventueel eens met nep (speel)geld kunnen proberen maar indien je van jezelf weet dat je een beetje kan pokeren zou ik zeker een gokje wagen door op de PKR banner boven deze content te clicken of op het woord PKR


About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

via Pokeren bij Pokerstars

Geld Verdienen met pokeren bij PokerStars Er zijn ondertussen vele aanbieders op de markt wat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *