Geld verdienen met investeren op eToro

De laatste tijd ben ik veel bezig achter mijn computer om verschillende manieren van inkomstenbronnen te vinden op verschillende platformen waaronder affiliates, websites, apps, investeren en nog veel meer.

Gister avond kwam ik terecht op een platform genaamd eToro waarbij investeerders acties puts, calls en dergelijke maken en waarbij deze informatie ook in te zien en (automatische) te kopiƫren is. Ik ben toen een beetje op internet gaan kijken wat dit inhield en besloot bij deze ongeveer 200 euro te investeren (250$) aangezien dit aanbevolen staat op hun website.

Vervolgens mijn ID-Kaart/Paspoort foto’s op gestuurd en begon in te ruilen op het ruilplatform van eToro . Ik heb toen 250$ + 50$ (bonus) geinvesteerd over 6 verschillende mensen, gesorteerd op hoogste stijging percentage in korte tijd, meest gekopieerd en nog wat andere opties.

etoro winst
Ongeveer 12 uur geleden ben ik hier mee begonnen en het viel mij al gauw op vanochtend dat het redelijk winstgevend is.

Uiteraard zal dit niet altijd zo zijn maar de opties die deze personen zetten worden gekopieerd met een eigen aandeel en je hoeft er niks voor te doen, zover heb ik binnen 12 uur al zeker 1$ winst gemaakt wat van 300$ 0,3% +- is, 0,6% per 24 uur hebben wij het hier dus over.

Wordt binnenkort vervolgt…

About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

Binnenkort weer nieuwe artikels over het verdienen van geld

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst geschreven heb op mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *