Geld verdienen aan gratis iphone apps via google adsense

Heeft u een succesvolle applicatie op de markt gezet die gratis te downloaden is voor gebruikers? Een simpele manier van inkomsten genereeren via iphone, ipad of android applicaties is het gebruiken van Adsense (beter bekend als iAds voor de iDevices) een goede oplossing om aan de dagelijkse kost te komen met uw iOS of Android.

Hou bij het makatie rekenien van een iDevice applicng mee dat de web-applicatie geen adsense via google zelf mag gebruiken in geval dat je de applicatie op de AppStore wilt zetten. Wanneer je een web-app in de appstore van apple zet kan de applicatie in sommige gevallen honderdduizenden keren gratis gedownload worden. Zelfs zonder marketing zullen er dus veel bezoekers jou applicatie bekijken en even testen.


Gebruik geen adsense via google in je web-apps (bij het uploaden aan de appstore) aangezien je dan tegen de regels van google in gaat. Je krijgt dan na 2 maanden van inkomsten genereeren een email van google met het bericht dat uw account geblokeerd wordt en de bedragen terug gestort worden aan de adverteerders vanwege het feit dat je hun regelement schend.

Ik heb het helaas afgelopen maanden zelf moeten ervaren en ik kan je vertellen dat het niet fijn is om verwachte inkomsten in een keer niet meer te krijgen.


About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

via Pokeren bij Pokerstars

Geld Verdienen met pokeren bij PokerStars Er zijn ondertussen vele aanbieders op de markt wat …

One comment

  1. Google die zijn wel streng wat dat soort dingen betreft! Soms een beetje te! Wil je met je artikel nou zeggen dat het helemaal niet kan of moet de tussenweg nog gevonden worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *