geld verdien met iphone apps ontwikkelen of leren maken

Geld verdien met iphone apps ontwikkelen

hoeveel kan je verdienen?

Iphone applicaties ontwikkelen levert veel geld op. Dat blijkt uit resultaten van mijn eigen applicaties. Ik ben volg zelf een studie voor Webdesign en ben naderhand tijdens mijn stageperiode zelf iphone-apps gaan leren ontwikkelen en heb momenteel ongeveer 7 applicaties op de appstore staan onder mijn developersnaam: BartMolk.nl.


De AppStore markt

Bij het verkopen van je applicatie op de AppStore heb je gelijk een gigantische grote markt te pakken vanwege het feit dat er in america al gemiddeld 100x zoveel word gekocht als in nederland of een overig Europese land. Je hebt de helewereld gelijk in je hand bij het maken van een applicatie die je wereldwijd kan distributeren.

Een goede manier om iphone apps te leren maken

Ik ben zelf begonnen met lezen op internet en heb veel verhalen gelezen maar kwam er in het begin niet helemaal uit. Ik ben toen eerst iPhone programmeren gaan leren voordat ik Objective-C 2.0 begon te leren waar ik nogsteeds mee bezig ben. Bij iPhone development maak je gebruik van objective-c maar is tevens niet noodzakelijk vanwege het feit dat ze in een iPhone Development boek ook gelijk objective-C zullen toepassen. Ik heb zelf enkele applicaties gemaakt zonder Objective-C Vaardigheden en dat verliep mij redelijk goed.

Wat heb je nodig om iphone apps te maken?

Een licentie van Apple Developer voor iOS kost wel 70$ per jaar, ongeveer 60 euro. Bij het maken van een simpele app die mensen redelijk leuk vinden heb je dat met je eerste app in een halve dag wereldwijd al terug verdient. Verder heb je bij het maken van een iPhone een redelijk goede mac nodig en dus zal een oude mac mini niet genoeg zijn. De nieuwe mac mini’s zijn overigens wel sterk genoeg om de SDK (Software Development Kit) van apple te draaien. Je kan de applications gelijk op je telefoon laten spelen zodat je hem direct kunt testen na het maken. Het zal in het begin mischien niet zo simpel gaan maar het duurt even voordat je het doorhebt.

Ook apps leren maken zonder ervaring? click hier!

About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

via Pokeren bij Pokerstars

Geld Verdienen met pokeren bij PokerStars Er zijn ondertussen vele aanbieders op de markt wat …

2 comments

  1. Hallo ik heb een uniek idee voor en app. Ik zoek iemand om dit samen te ontwikkelen

  2. Hallo

    Ik
    Wil graag leren hoe het werkt kunt u mij helpen

    Email mij of whatsapp naar 06-28396559

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *