Geld op? Wat nu?!?

Voor de meeste mensen is mijn website al een beetje bekend, hier kan je veel informatie vinden over hoe je geld kan verdienen via of met het internet. Vele manieren waaronder import /export china, google, apple, programmeren, ideen enzovoort noem het maar op. Als je geld op is kan je snel geld bijverdienen via een Spaarprogramma (of meerdere). Een spaarprogramma geeft de gebruiker van het programma credits (echt geld) om kleine simpele opdrachtjes uit te voeren waaronder op een link te clicken en een website te bezoeken (mag van 1 seconde duur zijn).


Verder staan er op mijn blog nog veel overige manieren waar je kan geld verdienen op het internet

Verder ga ik mijn aandacht ook weer wat meer op de website richten aangezien ik het wel leuk vindt dat er belangstelling van mensen is. Mochten jullie vragen hebben neem contact op o.i.d.!

About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

via Pokeren bij Pokerstars

Geld Verdienen met pokeren bij PokerStars Er zijn ondertussen vele aanbieders op de markt wat …

2 comments

 1. Zeer interessante onderwerpen ,dat programma pokerstars zal denk ik velen aantrekken.
  En natuurlijk de vele mogelijkheden die er geboden worden ,zoals de portemenee enz.
  Leuke zakelijke site …ga zo door.

  johanna

 2. ik wil spullen Gaan verkopen op marktplaats.
  Ik 17 jaar oud.
  Zij er dingen die ik echt moet weten voordat ik hieraan begin.
  Zoals rechten en plichten?
  Ik begrijp dat je het druk hebt, maar kun je een kleine stappenplan voor me maken, zodat ik goed voorbereid ben.

  Als je nog andere adviezen hebt over dingen die je in je ervaring hebt meegemaakt die mijn zouden kunnen helpen dan hoor ik het graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *