Affiliate partner programma van PKR Poker

Kent u mensen die pokeren of heeft u een grote bekende website en u kunt mensen eventueel bij pokerwebsites aanbrengen? Dan raad ik u bij deze het PKR Affiliate Programma aan. Hier kunt een account maken en op deze pagina staan dan enkele banners en andere objecten die u aan uw HTML pagina kunt toevoegen. De URL bevat dan een reffer ID waarbij ze nieuwe klanten mee kunnen identificeren aan de hand van uw gebruikers ID of gebruikersnaam. Het Poker partner programma van PKR beloont u aan de hand van de hoeveelheid aangebrachte leden en gemaakt omzet van deze personen.


Bij aankomst op het PKR Partner Programma zult u eerst website gegevens moeten toevoegen en uw zelf moeten registreren voor het partner programma. Binnen enkele dagen zult u van PKR een email terugkrijgen met uw inlog gegevens en dergelijke.

Verder is het referral systeem van PKR voor sommige mensen een grote bron van inkomsten. Je begint met een comissie van 5% van het bedrag wat de mensen inkopen of uitcashen. Er zijn bij het PKR Affiliate systeem heel veel verschillende manieren om van uw bezoekers, vrienden en/of bekende extra geld te verdienen door het aanbrengen van de personen op PKR.

Ik zou zeggen neem een kijkje op de website van PKR Affiliate en bekijk alles eens rustig op uw gemak.


About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

via Pokeren bij Pokerstars

Geld Verdienen met pokeren bij PokerStars Er zijn ondertussen vele aanbieders op de markt wat …

2 comments

  1. Ik heb zelf al enkele mensen via het PKR Affiliate systeem lid gemaakt en tot nu toe bevalt het inkomen me ervan zeer goed. Dit is zeker iets leuks om bij de bezoekers aan te brengen indien de content geschikt is voor de bezoekers.

    Goed stukje dus!

  2. We stumbled over here from a different website
    and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just
    following you. Look forward to exploring your web page for a second time.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *