Binnenkort weer nieuwe artikels over het verdienen van geld

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst geschreven heb op mijn blog, helaas niet zonder reden maar omdat ik het zo druk met mijn projecten heb gehad dat ik hier geen tijd meer voor heb gehad. Ik heb in de tussentijd weer veel geleerd over het verdienen van geld op verschillende manieren en ook zijn er een aantal zaakjes die ik wil gaan aanbieden via mijn blog.

Verdienen van geld online gaat tegenwoordig steeds moeilijker een enkel aantal jaar was het gemakkelijk om boven aan de Google resultaten te staan maar gelukkig werken allemaal van dit soort verschillende methode’s niet meer en is het tegenwoordig voor iedereen steeds meer mogelijk om bekend te worden met zijn of haar website.

In de tussentijd kunnen mijn projecten gevolgd worden op
BeastMotoren – Custom Made Choppers
PopShop – Winkelruimte (Pop up store’s) huren en verhuren voor korte periode
Chipbuddy – Drukwerk pvc hoesjes
I’Praves – Custom Wallet’s and Bags
De Bezorg Brigade – Nacht winkel / bezorging van Feestartikelen

En binnenkort ook een nieuwe molkey.nl,

Tot binnenkort :)!

About Bernardus Molkenboer

Multi Media Management, Editor, Fotograaf, Designer & Developer.

Check Also

Geld verdienen met investeren op eToro

De laatste tijd ben ik veel bezig achter mijn computer om verschillende manieren van inkomstenbronnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *